SportPooler - SportPooler Eredivisie 2011/2012 PouleNieuws
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Doel van het spel

In de SportPooler Eredivisie 2023/2024 Poule draait alles om het voorspellen van het verloop van de Eredivisie 2011/2012. Je kunt tot aan het begin van de wedstrijden jouw voorspelling invullen en bij (deels) goed voorspelde uitslagen scoor je punten. Als deelnemer doe je na het invullen van je voorspelling automatisch mee in onze algemene ranglijst zodat er uiteindelijk 1 persoon als winnaar uit de bus komt.

Inschrijving

Het spel begint met de inschrijving wat je kunt doen op deze pagina. Vul jouw (werkend) e-mail adres in en kies zelf een wachtwoord waarmee je voortaan wilt inloggen. Vul vervolgens het registratieformulier volledig en naar waarheid in. Opgave van onjuiste gegevens kan resulteren in diskwalificatie of uitsluiting van het spel. De inschrijving voor de SportPooler Eredivisie 2023/2024 poule is tot aan het einde van het seizoen mogelijk maar je ontvangt uiteraard voor gemiste wedstrijden geen punten. Zorg er dus voor dat je je tijdig inschrijft!

Speluitleg

Na inschrijving en het gebruik van de link in de bevestigingsmail kun je in het linkermenu inloggen. Vervolgens kies je voor de Eredivisie 2023/2024 Poule waarin je jouw voorspellingen kunt invullen. Bevestig je ingevulde uitslagen door onderaan die pagina op 'Uitslagen bevestigen' te klikken. Je kunt dan naar de volgende speelronde gaan door op 'volgende speelronde' te klikken.

Voorwaarden

De voorwaarden voor deelname zijn te lezen op onze disclaimer pagina.

naar het registratie scherm

powered by Headliner - scripting & design: Splendense